10 ракет із РСЗВ "Торнадо-С": Вілкул розповів деталі ранкового обстрілу Кривого Рогу (фото)

По Кривому Рогу окупанти запустили 10 ракет з реактивної системи залпового вогню "Торнадо-С". Про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передають Патріоти України.

"Уточнення по ранковому обстрілу Інгульця. РСЗВ "Торнадо-С" калібр 300 мм (зона ураження з модернізованим БК - до 120 км). Обстріл з дистанції понад 70 км з району між н.п. Новорайськ та н. п. Костирка окупованої орками частини Херсонської області. 10 ракет - і осколкові, і касетні БК. Постріл "в ту сторону", просто по центру мирного житлового масиву з великим розльотом ракет", - повідомив він.

Вілкул також уточнив, що загинула 41-річна жінка, коли йшла на роботу. Крім того, отримала поранення дівчина 2002 року народження. У неї ураження області серця і печінки, лікарі борються за її життя. Множинні осколкові поранення у 43-річного чоловіка. Його стан середньої тяжкості.


Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...