100 тисяч доларів за взятого у полон Гіркіна: У НАЗК пояснили, чи можуть отримати гроші чиновники

Чиновники можуть отримати винагороду за взяття в полон військового злочинця, російського терориста Ігоря Гіркіна. Про це у Facebook повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції, передають Патріоти України.

У повідомленні зазначається, що багато держслужбовців ще з початку російського вторгнення пішли захищати Україну зі зброєю в руках.

"Отож, чи можна буде декларанту отримати винагороду за передачу терориста Гіркіна до ГУР? Так, законом не забороняється отримання такої винагороди суб’єктами декларування. Водночас, у декларації за 2022 рік обов’язково слід зазначити ці кошти як дохід", - повідомляє НАЗК.

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Для України буде дуже корисною: Франція розробляє методику захоплення ворожих окопів "ультраневидимими" бійцями

субота, 18 травень 2024, 19:04

У рамках навчань НАТО французи тестуватимуть нову військову методику, яка повинна бути корисною в Україні. Про це повідомляє RTL, передають Патріоти України. В рамках військових навчань, які пройдуть в Естонії, НАТО хоче продемонструвати росіянам, що в...