12 липня Польща може отримати нового президента: Суперник Дуди має більше шансів у другому турі, - соціологи

Діючий президент Польщі Анджей Дуда може програти у другому турі президентських виборів. За останніми опитуваннями, Дуда програє з мінімальним відривом меру Варшави Рафалу Тшасковському. Про це повідомляє польське агентство RMF24, зазначають Патріоти України.

За даними опитування IBRiS для порталу WP, підтримати мера Варшави у другому турі виборів готові 47,2% респондентів, тоді як за діючого президента будуть голосувати 45,9% опитаних.

У порівнянні з попереднім опитуванням, Тшасковський втратив 0,9 пункту, а підтримка Дуди зросла на 0,3.

Участь у другому турі голосування мають намір взяти 65,4% респондентів, що на 3,4% більше у порівнянні з попереднім опитуванням. При цьому 6,9% опитаних ще не визначилися, чи будуть брати участь у голосуванні.

Нагадаємо, 28 червня у Польщі відбувся перший тур виборів президента країни.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...