16 тисяч правок! "Беніні слуги" з ОПЗЖ взяли курс на зрив антиколомойського закону та дефолт України

4,5 тисяч поправок закону про землю парламент розглядав більше двох місяців. Якщо Рада піде за такою ж процедурою, до травня не встигнуть. Отже і кредитна умова МВФ виконана не буде

Противники так званого "антиколомойського" законопроєкту подали понад 13000 правок до розгляду проєкту закону у другому читанні. Про це повідомила нардеп "Голосу", члена комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк, зазначають Патріоти України.

"Станом на 18:00 вже є 13 000 + правок до закону про банки 2571-д... Є один позафракційний депутат, який тільки від себе подав більше ніж 6000 правок, ще є три пакета по 1,5 тисячи правок. І це ще не всі правки прийшли", - пише пан Ярослав на Facebook-сторінці.

За словами Железняка, це – абсолютний рекорд. Зранку нардеп повідомляв, що до законопроєкту подали біля 6000 правок. Він розраховував, що їх буде 8000-8500. За його словами, очікувати на засідання комітету раніше середи не варто. Він додав, що 6 квітня останній день внесення правок.

на 21.00 таких правок зареєстровано вже понад 16 000...

Нагадаємо, 30 березня Рада підтримала у першому читанні так званий "антиколомойський" законопроєкт №2571-д щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності. Законопроєкт передбачає, що власники і екс-власники банку, інтереси яких були порушені через виведення фінустанови з ринку, можуть отримати відшкодування збитку лише у грошовій формі.

При цьому визнання незаконним рішення про виведення банку з ринку не може бути підставою для його скасування чи повернення екс-власнику.

Проти законопроєкту голосувала "Батьківщина", а "ОПЗЖ" - утрималась.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...