14 ударів за три години: З'явилися подробиці ракетного обстрілу Очакова, Одеси та області

Російські окупанти вдень 20 червня завдали масованого ракетного удару по півдню України. Впродовж трьох годин агресор випустив по українських Очакову та Одещині 14 крилатих ракет. Під ворожими ударами, окрім Очакова, опинилися Одеса, Білгород-Дністровський район і гирло Дунаю. Про це з посиланням на Оперативне командування "Південь" повідомили в Одеській міській раді, передають Патріоти України.

"Вдень упродовж трьох годин ворог завдавав по півдню країни масованого удару 14 ракетами. В безсилій злобі на успіхи наших військ рашисти гатили по Очакову, по гирлу Дуная, по Білгород-Дністровському району Одещини і по самій Одесі", – зазначено у повідомленні.

Загарбники гатили ракетами по сільськогосподарських площах та логістичному продовольчому складу, де точно не було жодних "баз НАТО". Росія умисно прагне створити продовольчу кризу.

"В області та в передмісті Очакова пошкоджено сільськогосподарські площі, в Одесі внаслідок влучання ракети вигорів логістичний продовольчий склад. Пожежа на площі понад 300 кв. м оперативно ліквідована рятувальниками. Постраждалих серед цивільного населення нема", – зазначили захисники українського півдня.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...