15-метровий стіл не вліз у літак? У мережі глузують над візитом Путіна в Іран (фотожаби)

Кожен вихід російського диктатора путіна з бункера стає приводом для мемів у соцмережах. Під час зустрічі з лідером Ірану Алі Хеменеї очільник Кремля сів за кілька метрів від нього. Це викликало хвилю нових мемів у соцмережах. Навіть попри те, що ця зустріч не відбулася за довгим столом, зазначають Патріоти України.

Візит путіна в Іран

Рупор кремля Дмітрій Пєсков повідомив, що Путін уже зустрівся з президентом Ірану Ібрагімом Райсі. Після цього він відправився на переговори до верховного лідера країни. Фото з цієї зустрічі й стало мемом.

Також у мережі почали роздумувати над тим, чому зустріч не відбувається за тим самим легендарним столом з Кремля, який став зіркою зустрічей Путіна з іноземними лідерами, зокрема президентом Франції Емануелем Макроном перед повномасштабним вторгненням.


"Тут є великий простір для подальшої роботи": Клімкін розповів, хто у світі може натиснути на Росію щодо завершення війни в Україні

субота, 4 травень 2024, 8:22

Якщо у вищого керівництва Китая виникне потреба у припиненні війни в Україні, Пекін зможе цього добитись. І хоча КНР не може вказувати Росії безпосередньо, лише у цій країни достатньо впливу на РФ. Про це OBOZ.Talk розповів дипломат, ексміністр закордо...