15 тисяч вбитих і загарбані терени не привід не дружити з державою-агресором? Путін досі впевнений, що "між Україною та Росією відновляться стосунки у повному форматі"

Московські недоімперці взагалі дивуються, що навколишні народи сприймають насилля уламку кривавої орди не як благо і привід до любові та покори перед явленим "Величием"

Путін

Президент РФ Володимир Путін заявив, що нібито нормалізації відносин між Росією та Україною заважають українські націоналісти Про це вбивця сотень тисяч людей на земній кулі заявив під час виступу на Східному економічному форумі у Владивостоц, зазначають Патріоти України.

"Ситуація, в якій ми сьогодні знаходимося, є абсолютно ненормальною та неприродною. Рано чи пізніше ми у повноформатному масштабі відновимо наші стосунки з Україною", - сказав Путін.

Він вважає, що нормалізації відносин між країнами заважають націоналісти та політики з України.

"Не одне покоління українських політиків приходить до влади з лозунгами відновлення стосунків з Росією, а потім безпардонно обманюють своїх виборців і розвертають свою політику в зовсім іншому напрямку. І відбувається це під тиском націоналістів", - сказав Путін.

Росія з 2014 року веде неоголошену війну проти України, у березні РФ незаконно окупувала та приєднала до свого складу півострів Крим. Прямі бойові дії ведуться на територіях Донецької та Луганської областей з весни 2014 року. Росія вибудувала маріонеткові режими і намагається заперечувати свою участь, але міжнародній спільноті неодноразово надавались докази прямої участі Росії у війні. Україна офіційно називає РФ державою-агресором.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...