17-річний росіянин пояснив своїм землякам, чому Крим - це Україна (відео)

Згідно 73 статті Конституції України питання про зміну кордонів вирішується тільки всеукраїнським референдумом.

Російський блогер з нікнеймом @primburg простою мовою пояснив своїм землякам, чому Крим - це Україна. Відповідне відео він опублікував у своєму ТікТок, передають Патріоти України.

17-річний хлопець відразу ж уточнив, що він є громадянином Росії, після чого звернувся до всіх "кремлеботів". Він нагадав, що згідно 73 статті Конституції України питання про зміну кордонів вирішується тільки всеукраїнським референдумом.

"72 стаття говорить нам, що такий референдум може призначити або парламент, або Президент України, тільки за згодою народу", – додав він.

"27 лютого 2014 року російський спецназ захопив органи влади Криму. Був порушений Будапештський меморандум", - підкреслив росіянин, нагадавши, що російським півострів визнали лише Куба, Афганістан, Сирія, Венесуела і ще чотири країни з низьким рівнем життя.

17-річний юнак зазначив, що в окупованому Криму досі немає російських банків, а також популярних брендів – наприклад, Mcdonald's. "До цього він був російським, а ще раніше – турецьким. Але Калінінград також був історично німецьким", - підсумував російський блогер.

Українці в коментарях зраділи адекватній позиції хлопця, який "розуміє справжню ситуацію". "Нарешті я знайшов адекватного росіянина", "Молодець, малий. Ти мудріший за більшу частину росіян", "Це дуже добре, що ви почали вивчати українські закони", "Ще є росіяни, не заражені роспропагандою", - писали в коментарях.

@primburg Надеюсь ответил на все вопросы ##кремлеботов ##крым ##украина ##россия
♬ Мало тебя - SEREBRO

"Коли Путін кашляє, Шольц шукає бункер": Німецький канцлер став посміховиськом у Європі через надмірну боязливість

вівторок, 19 березень 2024, 6:50

Німецький канцлер відмовляється давати Україні ракети, боячись втягування країни у війну, передають Патріоти України. Як пише The Times, небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца передавати Україні ракети Taurus усе більше дратує союзників та багатьох ...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...