18-річна дівчина із Криму демонстративно порвала паспорт РФ на кордоні (відео)

18-річна кримчанка демонстративно відмовилася від свого російського громадянства. На одному з українських пунктів пропуску дівчина порвала паспорт РФ, заявивши, що не хотіла його отримувати. Коли окупанти захопили Крим, дівчинці було лише 10 років. "Пропаганда та кремлівські посібники 8 років переконували дитину, що вона росіянка, але марно", – зазначили в Державній прикордонній службі України. Відомство поділилося відео з кримчанкою на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Пресслужба розповіла, що мешканка півострова, в'їхавши на територію, яку контролює українська влада, повідомила, що є українкою й хоче мати громадянство своєї країни, а не нав'язане загарбниками.

Дівчина на камеру порізала російський паспорт ножицями. Після цього шматочки "документа" змів на совок і викинув в урну український прикордонник. Прикметно, що для цього він надягнув рукавички. У ДПС України нагадали, що наші території окуповані ворогом тимчасово. Відомство висловило впевненість у тому, що найближчим часом ЗСУ відвоюють українську землю у противника.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...