19 серпня офіційна Москва вперше не озвучила "досягнень" своєї "непереможної армії" на війні проти України, - ISW

Виглядає так, що Кремлю нема не лише чим хвалитися, а навіть вигадати досягнення не в змозі їхня пропагандистська машина, для підтримки войовничого духу росіян.

Кремль вперше за цілий місяць не прозвітував про свої "успіхи" в ході війни на території України, зазначають експерти, передають Патріоти України.

Росія вперше з 6 липня не повідомила про якісь "досягнення" у війні проти України. Більше того, армія РФ проводить обмежені та невдалі штурми на Донбасі. Про це повідомляється у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Експерти Інституту звертають увагу, що російські окупанти на Донеччині намагалися атакувати на південь від Сіверська і на північний схід від Бахмута.

Ворожа армія продовжує наступальні операції біля Донецька, зокрема на північ, захід та південний захід від міста.

Також війська РФ здійснили невдалу спробу наступу на Запорізькому напрямку: від Єгорівки до Шевченка. Ці два населені пункти розташовані на схід від кордону Донецької та Запорізької областей.

Нагадаємо, в ISW заявили, що у російських окупаційних силах виник розкол. Ополченці так званої "ЛНР" відмовилися продовжувати бойові дії на Донеччині та скаржилися на виснажливі темпи наступу за межами Луганської області.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...