2-метрові бур'яни заполонили все навкруги: Донеччани показали, на що "господарі міста" перетворили "Донбас Арену" (фото)

Жителі тимчасово непідконтрольних українському уряду територій Донецької області показали, на що перетворився колись процвітаючий стадіон «Донбас Арена», територія якого раніше була дуже доглянутою. Про це донеччани пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України.
За їх словами, зараз територія перетворюється на пустку: «Большая часть газонов не стрижена вообще. Еще в прошлом году газоны были ухожены, политы, на склонах этих сидело полгорода на концертах Лисицы и филармонии… Лавки не крашены, не чинены, сорняки в человеческий рост, роз практически не видно среди бурьяна, лампочек в фонарях уже треть примерно не работает».

При цьому, за словами коментаторів, так буває у всіх місцях, які «звільняє» «русскій мір»: «На самом деле все закономерно. Так везде, куда приходит "русский мир".

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...