20 років, а вже "ветеран": На Донбасі затримали найманця "ДНР" з набором "документів" (фото)

Журналіст Юрій Бутусов припустив, що затриманий планував вступати до ВНЗ на підконтрольній Україні території.

На Донбасі при спробі перетину лінії розмежування було затримано 20-річного бойовика "ДНР", який брав участь в бойових діях на стороні терористів. Про це розповів у Facebook журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Перша "жертва" скасування ЗНО для жителів Донбасу? Контррозвідка СБУ дякує контрактнику 4-го батальйону тероборони 1-го корпусу "ДНР", жителю Донецька Сергію Любецькому, співробітнику Фонду ветеранів бойових дій "ДНР" за своєчасне поповнення обмінного фонду. В перший же день відкриття пропуску з окупованої території до України 20-річний Любецький вирішив заїхати до нас і для зручності слідчих взяв із собою повний комплект документів "ДНР" - військовослужбовця 1-го армійського корпусу ЗС РФ на Донбасі", - написав він.

Бутусов припустив, що затриманий планував вступати до ВНЗ на підконтрольній Україні території. "Чергова "жертва" російської пропаганди - адже ніхто не примушував все це підписувати. Ветеранське посвідчення даремно з собою брав - пільги на навчання для жителів "ЛДНР" ввели, а ось пільги на проїзд для учасників бойових дій в Україні вже відміняють. Ну доведеться відповідати за законом", - зазначив він, запропонувавши не тільки надавати пільги для абітурієнтів з ОРДЛО, але і перевіряти їх за допомогою СБУ.



Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...