"20 убитыми, 11 ранеными": Волонтер показав потужний удар ЗСУ по окупантах (відео)

В операції брали участь лише 35 осіб, групам вдалося практично повністю знищити базу НЗФ і всю техніку, яка знаходилася там.

Український волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в соцмережі опублікував відео успішної операції ЗСУ на Донбасі, в ході якої було вбито 20 членів НЗФ і 11 поранені, передають Патріоти України.

У коментарі до відео волонтер пише: «Всего 12 минут хватило боевой-разведывательной группе К-2 и команде „Министерство магии“ из 54-й механизированной бригады, чтоб враг на себе прочувствовал всю силу и мощь украинской пехоты. Вовремя полученная информация из штаба ОТУ „Пивнич“ о концентрации сил врага, грамотно и скрытно проведенная разведка беспилотниками, и дронами, начало операции в самое неожиданно время для врага, удар с разных мест и с разной дистанции, быстрота и частота ударов, и постоянно корректируемый огонь с воздуха — вот в чем залог успеха».

За словами волонтера, в операції брали участь лише 35 осіб, групам вдалося практично повністю знищити базу НЗФ і всю техніку, яка знаходилася там. Мисягін пише, що ЗСУ знищили:

«Зенитно — ракетный комплекс «Стрела-10»
КШМ командно — штабную машину.
БМП — 2 шт.
Грузовики «УРАЛ» — 6 шт уничтожено, 5 шт подбито.
Грузовики «КАМАЗ» — 4 шт уничтожено, 1 шт подбито.
Грузовой кран
Армейский джип.
Потери личного состава у НВФ составили около:
20 человек убитыми.
11 человек ранеными».

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...