200 людей на 20 км фронту: Окупант поскаржився Путіну на великі проблеми

Російський військовий, який бере участь у війні проти України, відправив у Кремль офіційне звернення до диктатора Володимира Путіна, щоб поскаржитися на проблеми "СВО". Він назвав умови, в яких перебуває, знущанням. Відповідний лист з'явився в розпорядженні Telegram-каналу "Досье Шпиона", передають Патріоти України.

Скаргу окупант – Корабльов Віктор Миколайович із в/ч 74814 (205-а окрема мотострілецька козача бригада, пункт постійної дислокації Ставропілля) – направив до управління президента РФ із роботи зі зверненнями громадян та організацій."Шановний головнокомандувачу... Ви або розплющте очі, якщо вам не все одно, або закінчуйте вже знущатися з людей", – звернувся військовослужбовець до Путіна.

Корабльов розповів, що його батальйонна тактична група укомплектована особовим складом лише на 25%, а технікою на 30% від заявлених командуванням показників. Окупанти та об'єкти їхньої БТГр взагалі не прикриті ППО, також відсутня розвідка. На 20 км фронту (плюс тил) у цій БТГр є лише 200 осіб.

"За моєю інформацією, військовослужбовці зараз перебувають у районі н.п. Нова Каховка Херсонської області", – уточнив автор "Досье Шпиона". Загарбник поскаржився також на відсутність елементарних умов. Баню солдати відвідували лише один раз за чотири місяці служби, заявив учасник "спецоперації". "Просто перевірте мої слова – і ви жахнетеся", – написав Корабльов президенту РФ.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...