"2024 року настане наш момент істини": Генерал Маломуж дав прогноз щодо війни в Україні

Навесні 2024 року ситуація на фронті може кардинально змінитися на користь ЗСУ. Про це в інтерв'ю виданню OBOZ.UA повідомив генерал в запасі Микола Маломуж, передають Патріоти України.

"Думаю, навесні ми отримаємо в повному обсязі і ATACMS, і F-16, та інші засоби, які обговорювалися на всіх "Рамштайнах" і зараз обговорюються на неофіційному рівні. Зокрема, що закуповується, що вироблятиметься у тій самій Німеччині. Наразі формується нова виробнича лінійка для ЗСУ, а це нові можливості для наступу та проведення потужних операцій", - сказав він.

З його слів, наразі потрібні альтернативні формати. Найголовніші удари – це удари з тилу, з флангів, у глибоких тилах Силами спецоперацій. Вони мають діяти не на фронті, не на полі бою, а в тилах в момент стратегічних ударів.

"Наприклад, зараз щодня ми знищуємо в бою понад тисячу окупантів і ще стільки ж виводимо з ладу, за місяць це понад 60 тисяч, тобто близько десяти бригад. Це потужний підрив навіть для численної російської армії", - додав він.

"Думаю, 2024 року має настати наш момент істини. Тому що це для України є критично важливим. Не тільки для людей, які чекають на перемогу, а й для того, щоб не дати Росії затягнути цей процес надовго, зміцнюючи свої позиції, нарощуючи ресурси", - уточнив Маломуж.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...