"24 тисячі - таксист втричі більше заробляє": Окупант поскаржився, що не може звільнитися з армії РФ. Перехоплення

Військові "другої армії світу" скаржаться на низькі зарплати. Окупантам-контрактникам платять близько 24 тисяч рублів, тоді як таксист у РФ може заробити за місяць утричі більше, передають Патріоти України.

Таким чином, росіяни йдуть вбивати українців за суму, еквівалентну 12 тисячам гривень. Про це стало відомо з телефонної розмови військових РФ, перехопленої Головним управлінням розвідки Міноборони України .

Багато окупантів хотіли б звільнитися, проте не можуть цього зробити через те, що в РФ було ухвалено закон "Про проведення мобілізації". До закінчення цього періоду звільнятись військовим заборонено.

"Його зараз скасують і людей відсотків 80 з армії з***еться відразу. Залишаться ті, хто в потрібний час у потрібному місці вписався", – кажуть військовослужбовці РФ. Вони також обурені тим, що "привілейовані" окупанти нізащо отримують вищі звання, хоча вони ні чим не відзначилися на фронті.

Відео містить нецензурну лексику, 18+!

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...