250 км до Москви: У Тульській області РФ впав безпілотник (фото, відео)

У Росії заявляють, що в Тульській області між населеними пунктами Петрівське та Маловель у неділю, 19 березня, впав безпілотник без розпізнавальних знаків. Про падіння безпілотника повідомили у комітеті з питань регіональної безпеки Тульської області, передають Патріоти України.

Як заявляє влада області, БПЛА без розпізнавальних знаків і відомчої приналежності знайшли у полі, далеко від житлових будинків. У комітеті стверджують, що на місці працюють оперативні служби, загрози безпеці населення та інфраструктури немає.

Відстань між зазначеними населеними пунктами та Москвою становить близько 250 кілометрів.

Це вже не перший випадок виявлення безпілотників невідомої приналежності недалеко від Москви та Петербурга. Так, 2 березня у Кіріївському районі Тульської області стався вибух. Як одна з версій події розглядалося падіння безпілотника. При цьому офіційно цю версію досі не підтвердили.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...