3 лютого небайдужі збираються до Печерського суду: Ада Роговцева виступила на підтримку лікарки Юлії Кузьменко, звинуваченої Аваковим у причетності до вбивства Шеремета (відео)

Ада Роговцева, народна артистка України, акторка кіно та театру, виступила на підтримку лікарки Юлії Кузьменко, ув'язненої за замовною справою вже протягом 52 днів, повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube танал #FreeDrKuzmenko.

"Наш спільний обов'язок – зробити так, щоб Юля сьогодні була вдома з родиною, а не за ґратами", – говорить Ада Миколаївна.

"3 лютого, о 14:30 ми збираємось під будівлею Печерського районного суду м.Києва, щоб підтримати Юлію Кузьменко та її право на справедливість.

Лікарка Юлія Кузьменко має бути на волі!", - проголосила Ада Миколаївна.

ДОВІДКА

Доктор Юлія Кузьменко – кандидат наук, хірург з 17-річним стажем, яка 13 років завідує відділенням Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Авторка 7 патентів на унікальні методики оперативних втручань в Україні. Наразі Юлія Кузьменко – обвинувачена у справі вбивства Павла Шеремета. Вона безпідставно утримується за ґратами вже майже 2 місяця.

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...

Українські воїни з артилерії та мінометів розтрощіли банзай-атаку окупантів: У BILD розповіли про бій під Красногорівкою

неділя, 5 травень 2024, 12:25

Окупаційні війська Росії спробували провести наступ на Красногорівку у Донецькій області "танками-черепахами" - план росіян обернувся для них катастрофою, передають Патріоти України. Днями колона російської бронетехніки вийшла з-під Мар'їнки на Красног...