"30 приїхало, лишилося 15": Окупант поскаржився на втрати РФ і заявив, що не знає, як втекти в тил (перехоплення)

Російські окупаційні війська зазнають значних втрат на війні в Україні. Через це загарбники дуже панікують та не знають, як втекти в тил. Про це свідчить нове аудіоперехоплення, опубліковане Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України. Дружина військовослужбовця РФ бідкається на успіхи ЗСУ та каже, що "дуже переживає" за свого окупанта, передають Патріоти України.

"Тимуре, давай пи.дуй, на.уй, у тил, чуєш мене? Я тобі серйозно кажу! Це вже ненормально!" – сказала жінка. На репліку чоловіка про те, що це нереально, вона заявляє: "Чому? Відмовляйтесь! Я не знаю, що робіть. Тимуре, це не діло". Сам же окупант розповідає, що ситуація у них дуже важка. За його словами, до них на позиції приїхали кадировці, але половина з них була ліквідована."30 приїхало, 15 залишилося", – сказав він.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...