"300 крилатих ракет для України - це дуже багато": На шоу Скабєєвої занепокоїлися через ATACMS и Taurus

Одіозні провідні пропагандистки передачі "60 хвилин" на федеральному каналі Росії не припиняють розкручувати тему передачі ракет з високою дальністю дії від західних партнерів Україні. Для цього Євген Попов та Ольга Скабєєва навіть зібрали "спецефір", де так звані експерти розклали по поличках, які сумні перспективи очікують РФ у цьому випадку, передають Патріоти України.

Кадри, де фахівець розмірковує про міжнародну допомогу для контрнаступу ЗСУ, опубліковано у пропагандистських ЗМІ. Він зазначив, що провідні країни Європи мають високий потенціал, можуть запропонувати Україні сотні ракет Taurus (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"У Франції, Великій Британії, Німеччині об'єднаний запас далекобійних ракет досить великий. Думаю, сумарно вони передадуть 300-400 одиниць Україні. Це багато, це дуже багато навіть для такої просунутої системи ППО як наша. Напевно, не варто пояснювати, як це позначиться на ході". війни", – міркує гість ефіру, а Скабєєва похмуро слухає.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...