"300-ті заповнюють весь перон": Госпіталі в Севастополі переповнені пораненими

У тимчасово окупованому Севастополі госпіталі перебувають у стані переповнення через велику кількість поранених російських військових. Про це повідомляє партизанський рух Атеш із посиланням на джерела у військовому госпіталі Севастополя за адресою Госпітальний узвіз, 1, передають Патріоти України.

"Місць для розміщення в палатах немає, що змушує персонал розміщувати їх у коридорах і навіть у їдальні. Медичного персоналу на таку кількість 300 — теж немає", — ідеться в повідомленні партизанів у Telegram.

Джерело свідчить, що у зв'язку з цією ситуацією окупаційна влада змушена залучити людей похилого віку, які вже давно вийшли на пенсію, для виконання робіт. Додатково повідомляється, що поранених російських військових доправляють у місто потягами. "Їх така кількість, що під час вивантаження ноші з 300 заповнюють увесь перон. Видовище вражаюче... Але вони самі обрали свою долю", — додали партизани.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...