37 років разом: Петро та Марина Порошенки розповіли про свої секрети сімейного щастя

37 років разом – Порошенки розповіли про свої секрети

У День всіх закоханих Петро і Марина Порошенки поділились із журналістами програми “Підсумки тижня” на “5 каналі” секретами сімейного щастя. Як відомо, шлюбу п’ятого Президента вже 37 років. Але час – не завада романтиці та сильним почуттям, каже Порошенко, зазначають Патріоти України.

“Те, що Марина – це жінка, з якою я хочу прожити життя, я побачив з першого погляду. У мене не було жодного сумніву”, – згадує Петро Порошенко.

Він також розповів про те, що в молодості навіть побився, захищаючи честь коханої.

“Є одна історія, коли я за Марину бився. Що мене вразило: я думав, що Марина буде переживати за мене, що вона злякається. Дивлюся на Марину – а вона така горда і щаслива”, – згадує Петро Олексійович.

“Якщо я приходжу не дуже пізно – до 2-2:30 ночі, то Марина мене дочекається. Так все життя, всі 37 років вона мене чекає”, – каже Порошенко.

“При цьому я – жайворонок”, – посміхається Марина Анатоліївна.

“Зараз я приходжу до 12, і Марина цим користується. І в нас відбуваються дуже серйозні політичні обговорення”, – розповідає Порошенко. Після місцевих виборів 2020 року Марина Порошенко стала депутатом Київради і очолює Постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

Крім кохання має бути ще й довіра, переконані в родині п’ятого президента.

“У нас є величезна довіра. Не просто кохання, яке є базою, фундаментом кожної родини, а й довіра”, – говорить Порошенко.

“Я не можу сказати, що я не ревнивий. Але я дуже вдячний, що за 37 років Марина не дала мені приводу”,- зауважує Петро Порошенко.

“Ми дуже рідко сваримося, одразу за лічені години вибачаємося і знаходимо спільну мову”, – пояснює глава родини.

“Щастя – це процес. Це не константа”, – пояснює Марина Анатоліївна.

Порошенки кажуть, що на 100% є романтичною парою.

“Кажуть, що ідеальний чоловік – це той, хто твердо переконаний, що у нього ідеальна жінка. Це і є рецепт ідеального подружжя”, – резюмує п’ятий президент.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...