4 мільйони доларів на будівництво сховищ для боєприпасів виділять Україні США

Держдепартамент США підтвердив виділення 4 млн доларів для реалізації цілей Меморандуму про будівництво сховищ на арсеналах, базах і складах зберігання боєприпасів Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони, передають Патріоти України.

"7 травня 2019 року був підписаний Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством оборони України та неурядовою організацією The Halo Trust з побудови сховищ на арсеналах, базах і складах зберігання боєприпасів Збройних Сил України. Реалізація зазначеного Меморандуму здійснюватиметься виключно за рахунок донора, яким є Державний Департамент США , про що 25 червня цього року під час чергового засідання Робочої групи з питань нерозповсюдження та експертного контролю в Вашингтоні був підписаний Меморандум ", - говориться в повідомленні.

Як зазначається, згідно з меморандумом, Державний Департамент США підтвердив виділення неурядової організації The Halo Trust 4 мільйонів доларів США для реалізації цілей Меморандуму про будівництво сховищ на арсеналах, базах і складах зберігання боєприпасів Збройних Сил України.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...