40-ва бригада тактичної авіації ЗСУ отримала модернізований винищувач

До Василькова прибув модернізований винищувач МіГ-29МУ1. До Повітряних Сил надійшов модернізований МіГ-29МУ1 Фото: ДК «Укроборонпром»

До Василькова у місцеву авіаційну бригаду прибув модернізований винищувач МіГ-29МУ1. Про це повідомляє пресслужба Повітряного командування «Центр», зазначають Патріоти України.

На повітрян судно було встановлено нову авіоніку та капітально відремонтували двигуни.

В рамках виконання державного оборонного замовлення фахівцями державного підприємства «Львівський державний авіаційно – ремонтний завод» проведено модернізацію систем та обладнання ресурсних показників літака, – повідомили у пресслужбі

Роботи виконано з дотриманням обумовлених договором термінів. Попередній модернізований винищувач до Повітряних Сил ЗСУ надійшов зі Львова у жовтні 2020 року.

До Василькова прибув модернізований винищувач МіГ-29МУ1Перед цим у липні 2020 року Повітряні Сили Збройних Сил України отримали модернізований винищувач МіГ-29, що надійшов до бойового складу 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації.

Інформація про обсяг проведених робіт з модернізації того борту не розголошується.

Зараз на ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод» працюють над модернізацією винищувача до рівня МіГ-29МУ2.

Фронтовий винищувач МіГ-29МУ2 з керованою ракетою класу "повітря-земля" Х-29Т

Завдяки модернізації на МіГ-29МУ2 можливе встановлення ракетно-бомбового озброєння з телевізійними головками наведення типу Х-29Т типу «повітря-поверхня» та КАБ-500КР.

МіГ-29МУ2 з корегованими авіаційними бомбами КАБ-500КР 1


Запеклі бої тривають: Аналітики назвали площу України, захоплену росіянами від 2024 року

субота, 1 червень 2024, 10:42

Російська армія від початку 2024 року окупувала близько 752 квадратних кілометри української території. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW). Попри на те, що на початку травня 2024 року російські війська досягли значних успіхів на півн...

"Мали право бити з 2022 року": Сікорський заявив, що Польща ніколи не ставила обмеження Україні щодо застосування зброї

субота, 1 червень 2024, 9:14

Міністр закордонних справ Польщі Радек Сікорський заявив, що країна з початку повномасштабного вторгнення не ставила Україні обмеження щодо застосування зброї. Про це повідомляє "Європейська правда". "Наскільки мені відомо, Польща ніколи не ставила так...