40 мертвих дітей, деякі без голови: В Ізраїлі показали наслідки атаки ХАМАС на кібуц Кфар-Азза (відео)

Солдати Ізраїлю продовжують знаходити тіла жертв атак бойовиків ХАМАСу. Зокрема, біля сектора Гази було виявлено тіла близько 40 дітей, деякі були без голови. Про це йдеться в сюжеті телеканалу i24news, журналісти якого побували на місці нападу, передають Патріоти України.

Армія оборони Ізраїлю дозволила іноземним журналістам приїхати до Кфар-Азза, яка розташована недалеко від сектора Газа. «Це не війна, це не поле битви, це різанина. Ви бачите дітей, їхніх матерів і батьків, у їхніх спальнях і в їхніх захищених кімнатах, і як їх убивали терористи — це не війна», — прокоментував ситуацію генерал-майор ЦАХАЛу Ітай Верув.

Журналісти також зафіксували, як солдати Ізраїлю виносили тіла жертв атак ХАМАСу, зокрема близько 40 дітей. Також уточнюється, що деяким із них бойовики ХАМАС відрубали голови. Це вперше, коли ізраїльська армія пропустила представників ЗМІ в одну з громад, які зазнали атаки.

Досі точних цифр про те, скільки людей було вбито, поки що немає, оскільки тіла все ще збирають і вивозять із будинків. Армія Ізраїлю заявила, що в кібуці Кфар-Азза бойовики ХАМАС убили 70 осіб, зокрема 40 дітей. Міністерство охорони здоров’я Ізраїлю повідомляє, що станом на 13.30 вівторка 10 жовтня в країні 900 загиблих і 2 806 поранених. Палестина повідомляє про 770 загиблих і понад 4 000 поранених людей.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...