42 вбитими і понад 100 поранених: Українські військові завдали удару по польовому табору окупантів

В Україні ліквідовано більше 40 російських військових з Амурської області Російської Федерації, більше 100 окупантів отримали поранення. Це сталося внаслідок удару, завданого по польовому табору бригади, яка приїхала вбивати українців в рамках оголошеної Путіним "спецоперації". Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

Удару було завдано 4 травня по місцю, де окупанти розташували польовий табір 38-ї окремої мотострілецької бригади (в/ч 21720, яка постійно дислокується в с. Катеринославка Амурської області) 35-ї загальновійськової армії.

"Втрати особового складу бригади склали: 42 військовослужбовці - загинуло, понад 100 отримали осколкові поранення", - розповів Цимбалюк. В коментарях до допису журналіста користувачі мережі вказали, що в місті Катеринославці планують організувати і провести парад до 9 травня від КПП вказаної військової частини, і запропонували поділитися інформацією про ліквідацію "гарматного м’яса" Путіна в соцмережі. Заклик, очевидно, був втілений в життя, бо вже невдовзі в Telegram-каналі школи №2 села Катеринославка з’явилося повідомлення про "хакерську атаку".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...