48 азербайджанських бійців розстріляли впритул вірмени із засідки поблизу гори Арега (відео 16+)

Вірмени, які заздалегідь помітили висування противника, влаштували засідку, обладнавши вогневі точки на височинах, на зручному для відступу схилі і прямо на дорозі.

У мережі з'явилися подробиці бою в Нагірному Карабасі, в якому загинула рота азербайджанської піхоти, повідомляють Патріоти України.

Бойова сутичка сталася ще наприкінці вересня в районі гори Арега. Рота азербайджанської піхоти на північній ділянці фронту рухалася дорогою в гірничо-лісистій місцевості. Вірмени, які заздалегідь помітили висування противника, влаштували засідку, обладнавши вогневі точки на височинах, на зручному для відступу схилі і прямо на дорозі. Азербайджанці не виставили охорони і шансів врятуватися у них практично не було. Азербайджанських військових розстрілювали практично упритул з відстані 8-10 метрів. Вірмени захопили два гранатомети АГС-30 і кулемет "Корд". Вони заявляють, що загальна кількість убитих у супротивника - понад 60, частину тіл вони встигли винести.

На записі, що з'явився в мережі, вірменський військовий розповідає, що бій був коротким і тривав 3-5 хвилин. 48 азербайджанців було вбито безпосередньо біля дороги. У бойовій сутичці загинув лише один боєць армії Вірменії.

Джерело: Цензор.НЕТ

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...