"Наразі 10-й бригаді, а наступний комплект оптичної розвідки збираємо для 72-ї бригади імені Чорних Запорожців", - Порошенко (фотофакти)

Черговий комплект для оптичної розвідки, після 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ, буде придбаний і доставлений на фронт за кошти Фонду Порошенка та волонтерів, призначений для 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців.

Про це п’ятий президент, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко повідомив під час благодійної акції "Музично-кулішева субота", організованої Святославом Бойком – відомим музикантом, волонтером, лідером гурту "Широкий Лан". Порошенко також повідомив, що у понеділок знову разом з однодумцями їде на Схід", повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу політсили.


"Я в понеділок поїду в Нью-Йорк (Донецької області.- ред.). Бо смуга оборони 10-ої бригади – це Зайцеве, Шуми, Нью-Йорк. У 10-ту бригаду, куди ми передаємо бригадний комплект спостереження, закриваючи нашу роботу, яка коштує 765 тисяч гривень. А ще сітку купуємо, генератори, всього буде майже мільйон. Половину як завжди дає наш з Мариною фонд, а половину – ви. 3 тисячі українців, які взяли участь зі "Справою Громад" для того, щоб це стало можливим – це круто. Разом ми робимо дуже корисну справу", – наголосив Петро Порошенко.

"А ще фантастичні музиканти – і Святослав Бойко, і Христина Панасюк поїдуть для того, щоб тримати дуже високо бойовий дух наших воїнів", – зазначив Петро Порошенко.

Він також подякував за підтримку благодійного проєкту компанії "Розетка".

"Хочу подякувати "Розетці" з Чечоткіним, бо він нам дає фантастичні знижки для того, щоб ми генератори, які називаються "Розетка", теж привезли на фронт нашим воїнам. І цим ми будемо займатися постійно", – говорить Петро Порошенко.

Як відомо, Порошенко разом з волонтерами для 10 ОГШБр, яка контролює 10% лінії фронту, купили повний комплект оснащення для відеоспостереження.

27 травня Петро Порошенко під час поїздки на Донеччину передав 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді один з комплектів відеоспостереження.


Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...