"5 хвилин" ОПЗЖист - і вже корупція: На боксера Узєлкова, котрий іменем "руского міра" збирається очолити Вінницю, відкрили справу за підкуп виборців

"Кашовар" Узєлков навіть маску не надів

У Вінниці поліція відкрила кримінальне провадження щодо кандидата у міські голови В'ячеслава Узєлкова, зазначають Патріоти України.

"14 жовтня на площі у м. Вінниці кандидати від однієї з політичних сил на місцевих виборах влаштували українську польову кухню. Під час заходу громадянам роздавали приготовані страви та агітували за політичну силу", - повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Слідчі розпочали кримінальне провадження щодо підкупу виборців.

Громадянська мережа "Опора" у Вінницькій обл. повідомляє, що безкоштовне частування кашею з польової кухні та чаєм Вінницьким обласним осередком політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" влаштували 14 жовтня на Європейській площі. Кашу особисто роздавав колишній боксер, а нині кандидат на посаду Вінницького міського голови В'ячеслав Узєлков.

"Вас сьогодні пригощає безкоштовно. Гречана каша козацька. Є такі в нас друзі – фірма ОПЗЖ, вас пригощають. Ще раз вам бажаю щастя, радості, всього найкращого", - вітав присутніх на святі чоловік у козацькому одязі. Захід супроводжувався виступом духового оркестру. Поруч стояли банер із зображенням кандидатки до Вінницької міської ради від осередку партії "Опозиційна платформа – За життя" Олени Лепей та намет із символікою цієї партії, з якого розповсюджували агітаційну продукцію.

Стаття про підкуп виборців передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від 2 до 5 років або позбавлення волі від 2 до 6 років.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: