"52 на 85": У "ДНР" готові до обміну полоненими з Києвом

В окупованому Донецьку обіцяють звільнити 52 людини.

Дар'я Морозова. Фото: соцмережі.

"Уповноважений з прав людини" квазіреспубліки "ДНР" Дар'я Морозова офіційно і публічно заявила, що в Донецьку готові приступити до проведення обміну полоненими з київською владою, повідомляють Патріоти України.

"Донецьк готовий до проведення обміну полоненими з Києвом за формулою "52 на 85", - констатувала вона. Дану інформацію вже розтиражували місцеві ЗМІ бойовиків "ДНР", а також російські ресурси. Пропагандисти Кремля в звичному для себе принизливому тоні повідомили, що в Києві підтвердили про знаходження у них 82 "прихильників" "ДНР". А громадян України, що утримуються в підвалах псевдореспубліки, росіяни назвали "українськими силовиками". Більш того, за словами Морозової, українська влада вже підтвердила "ДНР" 85 осіб. А в окупованому Донецьку, в свою чергу, обіцяють звільнити 52 людини. Головною умовою обміну є дотримання цих домовленостей.

"На даний момент українська сторона нам підтвердила 85 осіб, і ми українській стороні підтвердили 52 людини", - додала Морозова. Примітно, що останній обмін полоненими між Києвом і "Л / ДНР" відбувся в грудні 2017 року.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...