7 липня загостриться військово-політичний конфлікт з Росією, - український політтехнолог

Росіяни вважають, що вони свої умови виконали, а ось українці в черговий раз з гідністю плюнули ворогові в обличчя.

Володимир Петров. Фото: соцмережі.

Через три дні в Україні загостриться військово-політичний конфлікт з Росією, вважає політтехнолог Володимир Петров. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями.

"Що привело до війни, яка почнеться 7 липня і про яку ми поки не знаємо і не чекаємо? Привела остання "Нормандська" зустріч в Берліні. Росіяни заявили, що Україна не виконала жодне зі своїх умов з тієї понятійки, яку підписали між собою Єрмак з української та Козак з російської сторони. Росіяни пообіцяли підтримувати обмін полоненими, забезпечити транзит газу і повернути 3 мільярди доларів. Українці, в свою чергу, повинні були забезпечити зміни до Конституції, внести статті про особливий статус "ДНР-ЛНР" і дописати пункт про вибори. Плюс там ще були пункти про подачу води до Криму, пряме авіасполучення між Україною і Росією, відведення військ, але всі ці пункти були вторинні, основною умовою було внесення змін до Конституції", - заявив Петров у своїй авторській колонці на сайті TK Media.

За його словами, росіяни вважають, що вони свої умови виконали, а ось українці в черговий раз з гідністю плюнули ворогові в обличчя. Керівник Офісу президента виявився для них не таким простим і зрозумілим як вони думали. Ні для кого не секрет, що базовим скілом, через якого Єрмака поставили керувати Офісом, була озвучена ним можливість повернути в Україну мир.

"За підсумком всі роз'їхалися не просто ні з чим, а з жорсткими умовами - Путін не буде зустрічатися із Зеленським до тих пір, поки не будуть виконані всі пункти пакту Єрмака-Козака, у України є три дні на ухвалення змін до Конституції", - вважає Петров.

Політтехнолог також зазначив, що представник Росії Козак підтвердив ультимативність вимог заявивши про те, що переговори "Четвірки" закінчилися нічим і процес спілкування заморожений до тих пір, поки Україна не виконає взяті на себе зобов'язання.

"Президент Зеленський вже заявив, що "Подібний тон переговорів неприпустимий!", чим дав зрозуміти, що зміни до Конституції внесені не будуть. І справа тут не тільки в тоні, але і в тому, що зібрати фракцію і змусити її проголосувати за ці зміни практично неможливо. А Андрій Єрмак вважає, що на зустрічі був зроблений крок у бік нових переговорів ", - резюмував Володимир Петров.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...