70% донецької піхоти вибито, а ЗСУ створили угруповання для повернення Херсона, - Гіркін (відео)

Українські військові вибили "донецьку піхоту" на 70%, а щоби заповнити втрати в живій силі росіяни знову почали проводити в ОРДЛО "мобілізацію" чоловіків. Про це розповів колишній "міністр оборони ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков), передають Патріоти України.

За словами бойовика, ЗСУ сконцентрували дії російської армії на території Донбасу. Він заявив, що українська армія вже створила ударне угруповання для наступу на Херсон і боїться, що росіяни не утримають місто під своїм контролем.

"А чи утримають наші, чи не утримають — тут уже велике питання", — сказав бойовик. Стрєлков додав, що на Херсонському напрямку оборону тримають "мобілізовані донецькі ополченці", у яких озброєння "з гулькин ніс". Така сама ситуація в Харківській області. Ігор Гіркін заявив, що ЗСУ атакують на цьому напрямку найбільшими силами і відсувають ворожі війська.

"Нашим довелося з резервів вводити кадрові батальйонно-тактичні групи російські, щоб хоча б частково встановити положення, щоб противник не дійшов до кордонів на всій протяжності Харківської області", — повідомив він.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....