70 напоїв на вибір, спа-процедури та панорамний краєвид на Перську затоку: Нові подробиці VIP-відпочинку нардепа Тищенка (фото)

Микола Тищенко відпочиває в одному з найдорожчих готелів – п'ятизірковому Rixos The Palm Dubai.

Під час свого відпочинку в Дубаї нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко щодня проводить час із дружиною Аллою та сином Давидом на пляжі, але басейн ігнорує. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на очевидців, оприлюднивши також нові знімки з парламентарієм і його сім'єю, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що Тищенко відпочиває в одному з найдорожчих готелів – п'ятизірковому Rixos The Palm Dubai. Як уточнює видання, в такому самому він жив і липні 2020 року в Туреччині.

За даними на сайті готелю, найдешевший варіант для проживання двох дорослих і дитини (двомісний номер) коштує 20 тисяч гривень на добу. За люкс із чотирма спальнями і басейном доведеться заплатити 56,8 млн грн.

З території відкривається панорамний краєвид на Перську затоку, а гостям надано доступ до басейну у вигляді оази і спа-центру Rixos Royal із широким спектром процедур.

У кожному є балкон із краєвидом на море, мінібаром, безплатним Wi-Fi, глибокою ванною і скляною душовою кабіною, а також власний дайвінг-центр.

"Готель працює за системою ультра все включено. Гості насолоджуються необмеженим вибором страв і понад 70 преміальними міжнародними напоїями у всіх ресторанах і барах готелю", – уточнює видання.


Джерело: Страна

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...