$700 тисяч за поверх: Окупанти по частинах розпродають бізнес-центр сина Януковича в Донецьку (фото)

В окупованому Донецьку виставили на продаж один із поверхів бізнес-центру "Столичний", який розташований у центрі міста. Будівлю звела компанія Олександра Януковича – сина експрезидента-втікача. Оголошення про продаж офісних приміщень розміщено на сайті OLX і з'явилося ще 24 травня 2021 року. Як зазначено в описі, продається 5-й поверх будівлі, передають Патріоти України.

За весь поверх, який має площу 1700 кв. м, хочуть 698 950 доларів. В приміщеннях зроблено ремонт і є відеоспостереження, кондиціонер, пожежна сигналізація, місце для паркування, вантажний ліфт і автономне опалення. Зазначається також, що територія охороняється.

БЦ "Столичний" знаходиться на проспекті Богдана Хмельницького, 102 Б. Його побудувала в 2014 році ще до початку російсько-української війни компанія "МАКО Холдинг". Згідно з відкритим реєстром, компанія належить синові колишнього українського президента-втікача Віктора Януковича – Олександру Януковичу.


У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: