"90 человек съ*бались - зеки": Окупант зізнався, що мріє розстрілювати росіян-дезертирів (аудіо)

Російський окупант розповів сестрі про втрати, дезертирство та нестримне бажання розстрілювати боягузів РФ в лавах армії, передають Патріоти України.

Як свідчить нове перехоплення Головного управління розвідки, атмосфера серед окупантів стає все більш напруженою. Окупант під час розмови із сестрою розповів про дефіцит гранат, патронів через стрілянину у стані алкогольного спʼяніння. "У мене дві ракети є… Кожна по півмільйона… ось зараз хочу в'*бати х*хлів", - ділиться мріями загарбник.

За словами загарбника, втрати його підрозділу за однин тиждень склали 12 осіб. Крім того, процвітає дезертирство. "90 осіб з'*бались - зеки... Хлопці у відпустку збиралися, гуляли, снаряд влетів. 2 - "200"-х, ось зараз мамкам відправлять двох людей. Так... і троє - 50/50. Коротше, не знаю, чи виживують... Такиз втрати давно у нас не було. В нас командир ходить блідий, як поганка. 90 осіб з'*бались - зеки", - заявив окупант.

При цьому він уточняє, що дезертири не були "вагнерівцями", а служили в іншому підрозділі. Він мріє, що дезертирів будуть розстрілювати. "Живими нікого не братимемо, нах*й", - каже окупант.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...