94-річна Єлизавета II, 99-річний Філіп та їх 71-річний син Чарльз вже "не тягнуть": Кейт Міддлтон з принцом Вільямом перебирають на себе королівські обов'язки

Герцогиня завжди слухає старших і не порушує традицій. А тому у неї є всі шанси зайняти королівське місце.

Кейт Міддлтон має внутрішній стрижень, який допомагає їй працювати в потрібному ритмі. Герцогиня завжди слухає старших і не порушує традицій. А тому у неї є всі шанси зайняти королівське місце. Про це інформує журнал "People", передають Патріоти України.

"Без Меган і Гаррі на Кейт і Вільяма звалиться феноменальний обсяг роботи, з яким ніхто зі старшого покоління не впорається. Весь тиск зараз чиниться на них двох. Звичайно ж, Кейт будуть ображати слова про те, що їй важко. Я розумію, чому вона сприймає це як повне спотворення істини", - повідомляє джерело.

Кейт зробить все, що в її силах, тому що вона з тих, хто може взяти на себе всю відповідальність. Тому її вважають прикладом для наслідування не лише в Сполученому Королівстві, але й у всьому світі. Міддлтон цілком може стати королевою, адже її характер підкуповує. Герцогиня вміє висловлювати свої почуття і емоції відкрито. Із зовнішнього - завжди виглядає охайно, стежить за поставою та слідує дрес-коду.

"Думаю, найбільший тиск пов'язаний з її іміджем - потрібно переконатися, що вона носить правильні бренди, одягає своїх дітей у недорогий одяг, особливо в ці часи. Диявол криється в деталях", - зазначила експерт.

До речі, Кейт і Вільям активно вчать своїх малюків етикету. Також герцоги Кембриджські нерідко ходять з дітьми на різні виставки, знайомлять їх з історією та мистецтвом.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...