"95-й квартал" має постати перед судом: Адвокати ініціювали допит Зеленського, Єрмака та Богдана

Андрія Богдана ні в чому не підозрюють, а вважають однією із жертв.

Адвокати компанії “Міллер” подали в поліцію клопотання про допит президента Володимира Зеленського, глави ОП Андрія Єрмака та його попередника Андрія Богдана у справі про підпал машини народного депутата Гео Лероса. Про це повідомляється на сторінці юридичної компанії в Facebook, передають Патріоти України.

“Адвокатами нашої компанії до Печерського управління поліції ГУ НП України подано клопотання про допит:
– голови Офісу Президента України Андрія Єрмака;
– Президента України Володимира Зеленського;
– колишнього голови Офісу Президента Андрія Богдана;
по справі щодо підпалу авто народного депутата України Гео Лероса”, – йдеться в повідомленні.

Як заявили в компанії, численні висловлювання Єрмака дали підстави вважати, що він вважає Гео Лероса особистим ворогом після оприлюднення ним у березні цього року відеозаписів за участю брата глави ОП Дениса Єрмака.

“При цьому авто згоріло не лише в пана Лероса. В травні цього року відбувся підпал мотоциклу та спроба підпалу автомобіля двох інших фігурантів вищезгаданих відеозаписів – Дмитра Штанька та Сергія Шумського. Тому ми можемо припустити, що пану Єрмаку може бути відома інформація про знищення майна Гео Лероса”, – зазначили юристи.

Висловлювання Зеленського, заявили адвокати, також викликають припущення, що він цілком розділяє позицію Єрмака. “Про це, зокрема свідчать його публічні висловлювання та виключення Лероса з парламентської фракції “Слуги народу”. Крім того, Володимир Зеленський є керівником Андрія Єрмака”, – пишуть юристи.

“Щодо колишнього голови Офіса Президента Андрія Богдана. По цікавому збігу обставин – його авто теж згоріло. Адвокати нашої компанії вважають, що в нього можуть бути версії, на які поліції слід було б звернути увагу”,- йдеться в повідомленні.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...