"99,9% готові все покласти в інтересах батьківщини": Путін розповів чергові казки про "відданість росіян"

Президент Росії Володимир Путін вважає, що переважна більшість росіян готові "все покласти" заради своєї країни. Про це російський диктатор заявив в ефірі програми "Москва. Кремль. Путін", передають Патріоти України.

"Що стосується основної частини – 99,9% – наших громадян, наших людей, які готові все покласти в інтересах батьківщини, тут для мене незвичайного нічого немає. Це просто зайвий раз переконує мене в тому, що Росія – особлива країна. І у нас живуть особливі люди", - сказав Путін.

За його словами, це нібито "підтверджується протягом усієї історії існування Росії, і сьогодні – ще раз".

Російський диктатор також додав, що його нібито не дивує те, що деякі люди поводяться "не так, як справжні патріоти". За словами Путіна, у будь-якому суспільстві завжди є люди, які "насамперед думають про свої особисті інтереси", але він їх "не особливо засуджує", оскільки "кожна людина має право вибору".

Путін веде агресивну загарбницьку війну проти України, виправдовуючи її то нібито бажанням України напасти на РФ, то якоюсь вигаданою загрозою з боку Заходу і НАТО, то бажанням нібито захистити людей Донбасу, то наміром "об'єднати російський народ", то міфічною боротьбою з "нацистами-націоналістами".

При цьому в Росії забороняють будь-які протести проти війни – людей у РФ заарештовують навіть за те, що вони виходять на вулицю з чистим аркушем паперу в руках. Коли Путін на тлі масштабних втрат в Україні оголосив про часткову мобілізацію, російські чоловіки почали масово тікати з Росії.

Влада РФ зараз думає над тим, щоб заборонити росіянам, які втекли з країни, віддалену роботу, а також над тим, щоб конфіскувати їхнє майно чи підвищити для них податки.

Намагання Путіна вести війну в дусі 19-го століття - це жахлива стратегія, - міністр оборони США

понеділок, 20 травень 2024, 22:00

Намагання російського диктатора Володимира Путіна вести загарбницьку війну проти України в дусі 19-го століття – це жахлива стратегія. Про це міністр оборони США Ллойд Остін сказав на брифінгу після засідання Контактної групи з питань оборони України (...

"Я не буду говорити публічно, що я можу порадити": Топ-посадовці США уточнили, чи можуть ЗСУ бити по Росії американською зброєю

понеділок, 20 травень 2024, 21:15

Американські топ-посадовці США уточнили, як Збройні сили України можуть застосовувати надану зброю американського виробництва. Відповідні заяви зробили голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Чарльз Браун та міністр оборони США Ллойд...