А автора коли притягнуть до відповідальності? Російський суд оштрафував чоловіка за цитату Путіна про війну (фото)

Суд Санкт-Петербурга оштрафував громадянина Артура Дмитрієва за плакат із цитуванням слів президента Росії Володимира Путіна про війну. Про це повідомили Телеграм-канали Медуза – LIVE та ОВД-Инфо LIVE, передають Патріоти України.

"Цитата з Путіна дискредитує армію Росії! Так вирішив суд у Петербурзі та оштрафував на 30 тисяч рублів пікетувальника Артура Дмитрієва. На плакаті він мав цитату з промови президента, присвячену 75-річчю перемоги у Великій Вітчизняній війні: "Війна принесла стільки горя, що забути це неможливо, немає прощення тим, хто знову замишляє агресивні плани", - йдеться у повідомленні.

7 квітня у Санкт-Петербурзі учасника пікету Артура Дмитрієва затримали та доставили до відділу поліції №49. На плакат він виніс слова Путіна, але не підписав авторство.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...