А чому не на парасольках? Кандидатка від "Слуги народу" катає виборців на повітряній кулі

Крім того, люди в футболках з написом «Зе! Місцеві. Слуга народу» роздавали безкоштовні кульки зеленого кольору з написом: «Колесник Людмила».

В місті Ромни Сумській області місцеві жителі могли безкоштовно покататись на повітряній кулі з іменем представниці команди «Слуга народу». Про це повідомила громадянська мережа «Опора», передають Патріоти України.

Крім того, люди в футболках з написом «Зе! Місцеві. Слуга народу» роздавали безкоштовні кульки зеленого кольору з написом: «Колесник Людмила». Нагадаємо, під час робочої поїздки Володимира Зеленського в Суми керівник місцевого обласного осередку партії «Слуга народу» Михайло Ананченко представив команду партії на Сумщині, в тому числі і потенційну кандидатку на посаду Роменського міського голови від партії «Слуга народу Людмилу Колєснік.

Голова Комітету виборців України Олексій Кошель також звернув увагу на появу технології «нової гречки» – це, коли виборцям роздають засоби індивідуального захисту замість звичних продуктових наборів. «Нова гречка» працює паралельно з організацією всіляких концертів на підтримку потенційних кандидатів у депутати. Лише з серпня ми нарахували понад 50 заходів дозвілля з агітацією», – сказав експерт під час прессконференції.

Координаторка громадянської мережі «Опора» Ольга Айвазовська в одному з недавніх інтерв’ю заявила, що на цьогорічних виборах підкуп дещо по-іншому ідентифікується та досліджується, ніж раніше. Тепер підкупом можна називати практично все, що буде передаватися у вигляді матеріальних благ при використанні назви партії, імені кандидата, його зображення, логотипа тощо.

Крім цього, Айвазовська додала: від липня підкуп виборців став тяжким і особливо тяжким злочином, тому поліція може вдаватись до негласних слідчо-оперативних дій, щоб зібрати доказову базу.

Джерело: Главком

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...