Переселенка з Криму вимагає від уряду України спростити проїзд на анексований півострів, щоб було зручніше (відео)

Те, що держава взагалі не рекомендує громадянам з материкової України шастати на анексований півострів, де вони пдпадають загрозам, до уваги не береться. Як і підвищена диверсійна небезпека з боку окупантів та загроза вторгнення з Криму

Переселенці з Криму звернулися до міністра з питання реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова. Відеозвернення до Резнікова розмістила в фейсбуці переселенка Наталія Лютікова, зазначають Патріоти України. Пости, позначені #НІ_СТІНІ розміщують в соцмережі й інші користувачі.

За словами переселенки, через ухвалену 14 березня постанову уряду №291 українці стикаються з труднощами під час спроби потрапити на окупований півострів.

"Люди потерпають на КПВВ від знущань у транзитній зоні, коли їх там полишають просто неба від 5 до 15 годин очікувати дозволу з Києва на те, чи можна, чи не можна громадянам України в'їхати в Україну", - заявила Лютікова.

с

"Воно (ропорядження. — Ред.) грає на руку агресору, грає на руку російській пропаганді. Тому що те, що зараз відбувається на адміністративній межі з окупованим Кримом, дуже і дуже втішну дає картинку для екранів російського телебачення", — вважає Лютікова.

Нагадаємо,у двох областях України посилили охорону, в тому числі антидиверсійні заходи, через ризик вторгнення Росії з Криму. Адже саме цей напрямок через геополітичну ситуацію, що склалася, є найвірогіднішим для наступу держави-агресора.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...