А де ж велосипеди? Зеленський прибув до Слов'янська в кортежі з десятка авто (відео)

У мережі з'явилось відео кортежу президента України Володимира Зеленського, який 23 липня прибув у місто Слов'янськ, що в Донецькій області. Про це повідомляють "Букви", передають Патріоти України.

У кадр потрапило 11 автомобілів, але, можливо, їх було більше. Рух зустрічного автотранспорту поліція зупинила. Разом із Зеленським на Донбас поїхала і президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга, яка знаходиться в Україні з державним візитом.

Зеленський і Соммаруга зустрінуться з представниками місій СММ ОБСЄ, Міжнародного комітету Червоного хреста, системи ООН в Україні та керівництвом Донецької обласної державної адміністрації, а також вивчать гуманітарну ситуацію в області.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що

Джерело: Буквы

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...