А друг Зеленського розписався, що його переслідують дарма: НАБУ опублікувало записи розмов "слуги народу" Задорожнього про відкат з коштів на ремонт водогону на Сумщині (аудiо)

НАБУ опублікувало записи розмов народного депутата із фракції "Слуга народу" Миколи Задорожнього із сільским головою на Сумщині, де вони обговорюють відкат для нардепа та місцевих правоохоронців. Про це Патріоти України інформують із посиланням на пресслужбу НАБУ.

"Сільський голова: Значить, ми з вами перебалакали, що 11 і 4, так?

Нардеп: 10 і 4

Сільський голова: 10 і 4 відсотка, це ж ми берем від вартості проєкту?

Нардеп: угу

Сільський голова: 4 тоді, як ви кажете, то це міліції

Нардеп: Там дивись, якщо все ок, да, то потом

Сільський голова: А їх три служби

Нардеп: Це все там разом, все разом", - ідеться в розмові.

Нагадуємо, у межах досудового розслідування встановлено, що народний депутат вимагав 14 % від суми коштів, виділених на ремонт водогону в Охтирському районі Сумської області: з яких 10 % призначались йому особисто та 4 % – для місцевих правоохоронців, які за це не мали чинити перешкод в освоєнні виділених коштів. За версією слідства мова йде про 3,4 млн грн.

Дії нардепа кваліфіковані за ч. 4 ст. 368 та ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 368 КК України, йому повідомлено про підозру.


Задорожній прокоментував підозру від НАБУ: "Жодних коштів чи іншої неправомірної вигоди не отримував та не вимагав".

17 липня слідчий суддя ВАКС застосував запобіжний захід до народного депутата із фракції "Слуга народу" Миколи Задорожнього у розмірі 3 028 000 грн з покладенням відповідних процесуальних обов’язків.

Реальний захист чи зручна схема? Укренерго" добудовує саркофаги, щоб захистити енергооб'єкти від російських ракет

п’ятниця, 19 липень 2024, 14:58

"Укренерго" добудовує саркофаги для трансформаторів великої потужності. Мета - захистити їх від російських ракет Х-101. Про це повідомив народний депутат Сергій Нагорняк ("Слуга народу"). Він зазначив: після того, як саркофаги будуть добудовані, трансф...

"Обміни - це святе": У Зеленського висловилися про повернення воїна, який нібито бив полонених

п’ятниця, 19 липень 2024, 14:30

Радник голови ОП Михайло Подоляк заявив, що повертати з полону треба усіх українців. Він пояснив, що через одне "дивне прізвище" інші бійці зі списку не мають залишатися у РФ, де з них знущаються, передають Патріоти України. 17 липня в Україну повернул...