А грозились кинути за грати: Рудьковському через "самоволку" до Монако змінили нічний домашній арешт під цілодобовий

Солом'янський районний суд Києва змінив колишньому міністру транспорту Миколі Рудьковському нічний домашній арешт на цілодобовий через відвідин ним Монако замість перебування на лікуванні у Вені. Про це йдеться у відповіді Офісу генерального прокурора, зазначають Патріоти України.

Офіс генпрокурора повідомив, що за результатами перевірки відомостей ЗМІ про те, що Рудьковський, якому прокурор дав дозвіл на виїзд за кордон виключно до Відня з метою отримання кваліфікованої медичної допомоги, але був помічений на території Монако, встановлено порушення ним умов зазначеного дозволу.

Прокурор у зв'язку з цим подав до суду клопотання про зміну запобіжного заходу Рудьковському з нічного домашнього арешту на утримання під вартою.

"Постановою слідчого судді Солом'янського районного суду клопотання прокурора задоволено частково та Рудьковському змінено запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт", - йдеться у відповіді.

Прокуратура не погодилася з таким рішенням і подала апеляційну скаргу.

Як повідомляли Українськi Новини, Рудьковський повернувся в Україну після поширення інформації про перебування його в Монако.

За даними ЗМІ, Офіс генпрокурора дозволив Рудьковському з 4 серпня проходити медичне обстеження у Відні, а 11 серпня з'явилася інформація про його перебування в Монако.

Після цього Офіс генпрокурора почав перевірку інформації про відвідування Рудьковським Монако, попри дозвіл на відвідування тільки Австрії для лікування.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...