А як же "два-три тижні"? "Швидких перемог не буде": Арестович про операцію зі звільнення Херсона від окупантів (відео)

Те, що українські військові ще не взяли під контроль Херсон, не означає, що операція провалилася. Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в ефірі на YouTube-каналі "Фейгін LIVE". За його словами, операція зі звільнення Херсона від російських окупантів проводиться планомірно, передають Патріоти України.

"Ми руйнуємо логістику противника, системи ППО, склади з паливом та боєприпасами", — зазначив радник глави Офісу президента.

Арестович наголосив, щоб поставити український прапор над Херсонською ОДА та зберегти армію, потрібно, щоб противник не міг і не хотів ефективно давати відсіч. "Швидких перемог не буде. Спочатку була взята стратегія на системне перемелювання путінської армії. Вона довга, тому роботи є багато. Зберігайте витримку, товариші", — сказав Арестович.

Важливий показник: Майже 60% громадян країн НАТО підтримують вступ України до Альянсу

неділя, 28 квітень 2024, 6:30

Згідно з опитуванням, проведеним на замовлення German Marshall Fund, у більшості країн НАТО зріс рівень підтримки вступу України до Альянсу, передають Патріоти України з посиланням на управління стратегічних комунікацій ЗСУ. Як зазначає організація Bra...