А як же "Київ за три дні"? Пропагандисти РФ налякали жителів Бєлгорода "наступом ЗСУ" - росіяни вимагають видати їм зброю (відео)

Російські пропагандисти налякали мешканців Білгорода "наступом Збройних сил України". Тепер росіяни вимагають видати їм зброю. Вони навіть записали відповідне відеозвернення до влади. Ролик опублікував відомий український журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Ми жителі фронтового Білгорода, звертаємося до влади, наше місто і область давно перестали бути захищеними. Щодня білгородці зазнають обстрілів з боку ЗСУ, наші співгромадяни гинуть, наші об'єкти критичної інфраструктури руйнуються. Ми повною мірою усвідомлюємо, що напередодні настання ЗСУ наші війська допоможуть, не допоможуть захистити нас", – заявили білгородці.

У зв'язку з цим вони хочуть отримати стрілецьку зброю."Ми просимо нашого губернатора та управління МВС міста Білгорода виділити нам стрілецьку зброю для захисту рідного міста", – додали жителі Бєлгородської області.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...