А як же "не имеющий аналогов в мире" скрепний "Спутник"? Путін зробив друге щеплення від COVID-19, але знову приховав назву препарату

Рядовим підданим Володимира Володимировича заборонено вакцинуватися неросійськими препаратами

Президент РФ Володимир Путін зробив друге щеплення від коронавірусу. Про це він повідомив на засіданні опікунської ради Російського географічного товариства в режимі відеозв’язку, повідомляють Патріоти України з посиланням на російський “Інтерфакс”.

“Я хочу вас проінформувати, що прямо зараз, перед тим, як зайти в цей зал, я теж зробив друге щеплення, і впевнений, що все буде добре”, – заявив Путін.

Путін закликав присутніх наслідувати його приклад.

“І вам того ж бажаю. Виходжу з того, що ви, проявляючи турботу про себе і своїх близьких, зробите те ж саме і наслідуєте мій приклад», – сказав.

Російський лідер висловив надію, що пандемія коронавірусу незабаром відступить, зокрема завдяки масовій вакцинації в Росії.

Додоамо, що Путін знову приховав назву препарату, яким прищепився, що доводить - вакцина була неросійського походження. Адже в той час як десятки мільйонів росіян відверто бояться прививатись вітчизняними недовакцинами, приклад лідера нації мав би важливий пропагандистський ефект..

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...