А Х*йло отримає свою кулю на Донбасі? Ходорковський провів аналогію спільності доль вбитого президента Чаду із Путіним

Російський опозиційний політик Михайло Ходорковський звернув увагу на схожість політичних біографій у Володимира Путіна і президента Чаду Ідріса Дебі. Як і Путін, Дебі прийшов в політику зі спецслужб і вважався одним зі світових політичних довгожителів: залишався при владі майже 30 років і збирався правити ще десять, зазначають Патріоти України.

Поїздка після виборів на передову стала фатальною для лідера Чаду — він загинув від поранень, отриманих в результаті зіткнень. Ходорковський натякає, що і російська історія могла б скластися інакше, якби Путін прийняв запрошення Зеленського про зустріч на Донбасі.

Однак кардинальною відмінністю політичних лідерів Росії і Чаду Ходорковський вважає настрої серед опозиції. Якщо опоненти Дебі борються зі зброю в руках, то російська опозиція, схоже, застрягла в інтернет-війнах: «сидить за репости і твіти», а в руках замість зброї «тік-токи і коментарі».

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...