"А хто сказав, що Україна існуватиме на мапі світу?": Медведєв вибухнув заявою про геноцид

Недомірок Путіна намагаючись вислужитися перед своїм фюрером, своїм язиком наближає недоімперію до загибелі. Бо світ переконується, що має справу з новоявленим Гітлером, а українці, що битись маємо до кінця.

Колишній президент Росії, а нині голова Ради безпеки Дмитро Медведєв вибухнув новою огидною заявою направлену на геноцид українців та поставив під сумнів існування України на мапі світу протягом двох років. Про це він 15 червня написав у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Бачив повідомлення, що Україна за ленд-лізом хоче отримати від своїх заокеанських господарів ЗПГ із оплатою постачання через два роки. Інакше цієї зими просто замерзне.

Тільки питання. А хто сказав, що через два роки Україна взагалі існуватиме на карті світу? Хоча американцям вже все одно – вони настільки вклалися в проект "анти-Росія", що решта для них дрібниця", - написав Медведев.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...