"А хто ви такий?": Помічник Трампа потрапив у незручну ситуацію з продавчинею пончиків

Помічник Дональда Трампа, сенатор з Огайо Джей Ді Венс в рамках зустрічі з виборцями прибув у штат Джорджія, де з ним трапився кумедний конфуз із продавчинею пончиків. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти України.

Як пишуть журналісти, у штаті Джорджія, де триває запекла боротьба, Венс вирішив зробити фотосесію у кафе "Holt's Sweet Shop", щоб продемонструвати близькість до народу.

Однак продавчиня пончиків за прилавком не впізнала політика і на всі його натяки реагувала доволі неочікувано для нього. "Я Джей Ді Венс. Я балотуюся у віце-президенти", - заявив він після паузи. На що продавчиня скупо сказала: "Добре".

Далі він спробував врятувати ситуацію та якось зав'язати розмову, спитавши, як давно існує кафе і як давно у ній працюють співробітники. Однак жінка вирішила не продовжувати розмову.

Джорджія є одним із семи штатів, де вирішуватиметься питання про боротьбу за Білий дім. У 2016-му Трамп ледве здобув там перемогу над Хілларі Клінтон, а в 2020 році поступився президенту США Байдену.

За останніми опитуваннями, тільки 27% американських виборців підтримують Джея Ді Венса. Водночас, кандидат у віце-президенти від "республіканців" Тім Уолц має 44% підтримки.

Говорили про новий пакет допомоги: Зеленський провів телефонну розмову з Байденом

п’ятниця, 23 серпень 2024, 22:02

У п’ятницю, 23 серпня, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову із президентом США Джо Байденом. Напередодні Дня Незалежності глави держав обговорили новий пакет допомоги для України, передають Патріоти України. «Завтра, коли укр...

Єрмак розповів, чому індійський прем'єр Моді вирішив приїхати в Україну

п’ятниця, 23 серпень 2024, 21:54

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді ухвалив рішення відвідати Україну після того, як Російська Федерація вдарила по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Про це заявив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак в ефірі телемарафону, передають Патріот...